Vuggestuen Nordvænget

Kalender

Velkommen til vuggestuen Nordvængets webside. Her kan du læse om vores hus, værdier og dagligdag. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 72 35 84 00. Her er vores tilsynsrapport.

Barnets Alsidige Personlige Udvikling (personlige kompetencer):

I Nordvænget arbejder vi på at give børnene plads til at udfolde sig som selvstændige stærke og alsidige mennesker, der selv kan tage initiativ og kan se andres behov. Børnene skal føle sig som en vigtig del af fællesskabet og som medskabere af dette.
 

Sociale kompetencer:

Læs om vores arbejde med storebørngruppens sociale kompetencer i 2015.

Sprog:

Du kan her læse om vores arbejde med sproget.

Krop og Bevægelse:

Se her, hvordan vi har arbejdet med børnenes oplevelse af deres egen krop i jan 2015.

Naturen og Naturfænomener:I Nordvænget arbejder vi med naturen hele året, vi er på legepladsen i alt slags vejr og tager ofte på ture i lokalområdet. Vi bruger naturen som legerum og eksperimentarium, for at danne grundlag hos børnene for en varig interesse, respekt og ansvarlighed for natur og miljø.

I maj 2015 var vi på skovuge, hvor vi lærte skoven nærmere at kende. Læs her om vores skovuge i 2015.

Kulturelle Udtryksformer og Værdier:

I Nordvænget arbejder vi med kulturelle udtryksformer og værdier på forskellige måder.Vi lægger vægt på nordvængets faste traditioner, som en del af vores kultur. Vi fejrer højtider og årets gang og arbejder aktivt med dette i vores pædagogiske praksis.

Du kan her læse om vores cirkus-projekt i 2014.